Pregled oči Maribor je zvenelo kot dobra ideja

Pregled oči Maribor je zvenelo kot dobra ideja

Že kar nekaj časa razmišljam, da bo potrebno obiskati okulista. Kot se z mano šalijo prijatelji, mi roke postajajo prekratke. Zaenkrat poskušam zanikati, da leta tudi pri meni delajo svoje, vendar se bojim, da dolgo ne bo šlo tako naprej. Zadnjič sem brskala nekaj po spletu in mimogrede sem napisala še pregled oči Maribor, dobila sem kar nekaj zadetkov, tako da bo odločitev kar težka. 

Malo sem si ogledovala ponudbo in ugotovila, da nudijo:

  • osnovni pregled oči
  • razširjen pregled oči
  • dodatne preiskave.

Medtem ko sem raziskovala kaj vse bi bilo dobro opraviti, je na obisk prišla prijateljica Mojca. Preden sem uspela ugasniti računalnik, je opazila. da sem napisala pregled oči Maribor v iskalno vrstico. Nasmejala se je in me vprašala, če sem se končno odločila priznati, da tudi meni nagaja vid. Toda tega nisem pripravljena še priznati, niti Mojci, ki mi je dobra prijateljica. Zanimalo jo je še, zakaj ravno pregled oči Maribor in rekla sem, da iščem dobrega okulista za svojo taščo, ki živi v okolici Maribora. Temu ni mogla oporekati. Spili sva kavico in se naklepetali. Ko je odšla, sem se vrnila k računalniku in se vprašala, saj res zakaj ravno pregled oči Maribor, če pa imam okuliste tudi v bližini mojega doma.

Odgovor poznam, resnično se težko sprijaznim s tem, da tudi jaz nisem vsak dan mlajša, vendar tega moji domači in prijatelji iz mojih ust še ne bodo slišali. Zato sem izbrala pregled oči Maribor, da me na pregledu slučajno ne bo kdo prepoznal in se norčeval iz mene. 

Pregled oči Maribor je zvenelo kot dobra ideja

Izbrala sem optiko, ki mi je bila najbolj všeč, odpravila sem se v Maribor na pregled. Vsem sem rekla, da grem na obisk k tašči, kar sem tudi naredila, vendar po pregledu. V optiki, ki sem jo izbrala so bili zelo prijazni. Po temeljitem pregledu so mi zagotovili, da imam najmanjšo dioptrijo in vidim za svoja leta zelo dobro, kar sem tako ali tako že sama vedela. Ne vem zakaj mi drugi ne verjamejo.