Letos sem želela poseben dan žena

Letos sem želela poseben dan žena

Leta za mano so bila naporna in predvsem nisem imela energije. Tako sem vse praznike preživela na hitro in predvsem želela, da hitro minejo. Letos pa je moje počutje čisto nekaj drugega. Počutim se fantastično in ker se bliža praznik Dan žena sem se odločila, da bom letos presenetila mojo mami in sestro. Ne vem točno zakaj, ampak imam željo, da obema kupim lepo darilo in da skupaj preživimo dan. 

Tako sem šla v trgovino, kjer imajo kamne. Vsaki sem kupila poseben kamen, za katerega sem čutila, da ga potrebuje v svojem domu. Tako sem ju za Dan žena povabila na sladico in kavico. Moram priznati, da sem videla v njihovih očeh, da so obe presenečene, kajti to res ni bila moja navada. 

Sestra me je celo vprašala, zakaj sem letos to naredila. Povedala sem ji, da enostavno tako čutim in da sem naredila točno tako, kot mi je narekovalo srce. Tako smo se lepo podružile ob kavici in sladici. Upam, da bom naslednje leto razmišljala isto in da bomo Dan žena spet preživele skupaj. Vsi vemo, kako hitro minevajo dnevi in včasih mine kar nekaj dni, ko se s sestro in mamo ne vidim. Tako lahko poskrbimo, da se saj ob praznikih vidimo in imamo lepo. 

Letos sem želela poseben dan žena

S sestro včasih nisva bile tako povezani, kot sva danes. Zato cenim te trenutke, ki jih imava sedaj. Nikoli ne veš, kdaj se stvari spet obrnejo in ne bova imeli možnosti, da se druživa tako pogosto. Tako sem bila vesela, ker smo zaradi mene preživele en lep dan. Dan žena je dan, ki bi ga morale vse ženske praznovati in se zavedati, kako pomembno vlogo imajo v življenju.