Včasih je potrebno notranje oblikovanje prilagoditi času in potrebam

Včasih je potrebno notranje oblikovanje prilagoditi času in potrebam

Imamo majhno stanovanje. Na začetku, ko sva stabovanje izbirala je bilo vse okej. Ravno prav veliko, dovolj sobno. Najbolj všeč v tem stanovanju mi je bil balkon in pa razgled. A takrat, na začetku ko sva ga izbirala, sva oba delala v gostinstvu. Zelo malo sva bila doma.

Zato se niti nisva obremenjevala kako bi lahko kdo ocenil notranje oblikovanje v najinem domu. Ker je preteklo že kar nekaj let, in sva se tudi midva odločila, da bova zamenjala stil življenja. Začla sva kuhati doma, imela sva čas pogledat kakšen film. Prav tako sva se odločila, da bi se začela malce ukvarjat, vsak z svojimi hobiji. Seveda sva začela biti malo bolj pozorna na najino notranje oblikovanje doma.

Včasih je potrebno notranje oblikovanje prilagoditi času in potrebam

Naenkrat nama nič ve ni bilo všeč. Pohištvo se nama jezdelo zelo nepraktično. Zelo masivno, a zelo malo prostorno. Začela sem malo razmišljati kako bi lahko stanovanje spremenila. Kao bi lahko uredila notranje oblikovanje prostora in ga naredila funkcionalnega in izkoristila vsak kotiček. Tako sem v splet napisala ključno besedo notranje oblikovanje in pregledala nekaj slik. Tako sem dobila nekakšen vpogled kaj je trenutno v modi in kako notranje oblikovanje zgleda pri drugih. Shranila sem si nekaj idej, ki so mi bile  zanimive in praktične. Pregledala sem še nekaj trgovin s pohištvom. Tako sem dobila malo boljši pregled nad cenami in pa tudi med dimenzijami. Morala sem premeriti vsak prostor posebej, da sem lahko videla, koliko sploh imam prostora in kaj vse mi lahko stoji na eni strani stanovanja. Tako sem se za notranje oblikovanje lotila kar sama.

Morda sem kdaj vprašala še parterja, kako se mu moj pristop v notranje oblikovanje najinega doma zdi, vendar sem dobila občutek, da mi zaupa in da imava zares zelo podoben okus. Glede tega sem bila še toliko bolj navdušena, saj sem se bala da bova tukaj naletela na kakšna nestrinjanjna. V resnici pananju je notranje oblikovanje le še toliko bolj zbližalo.