Zakaj je eyeliner tako priljubljen pri ličenju in kako ga je treba znati uporabljati

Zakaj je eyeliner tako priljubljen pri ličenju in kako ga je treba znati uporabljati

Ličenje je za mnoge med vami del vašega življenja. Make up si na obraz dajete skorajda vsako jutro, nekoliko več pa tudi za prav posebne priložnosti, zlasti ob večerih. Pri ličenju seveda potrebujete kar nekaj nujnih pripomočkov in izdelkov, ki tako ne smejo manjkati v vaši kozmetični torbici.

Najbolj pogosto uporabljeni make up izdelki so zagotovo puder v različnih oblikah, senčila za oči, svinčniki, osvetljevalci, maskare in ne nazadnje še eyeliner. Slednji lahko zelo dobro poudari liči, a ga je treba seveda na pravilen način uporabiti.

Za perfektno ličene oči

Okoli oči navadno ljubitelji ličenja dajo kar nekaj izdelkov. Najprej je seveda neposredno okolico oči potrebno namazati s primerno izbranim pudrom. Šele nato se pričnejo dodajati senčila, ki so lahko najrazličnejših barvnih tenov. Na koncu pride na vrsto še maskara in seveda pogosto nepogrešljiv eyeliner.

Veliko predstavnic nežnejšega spola pa neredko tarna nad tem, da je eyeliner za uporabo nekoliko prezahteven in da prav v nobenem primeru ne zmorejo doseči želenega videza. V resnici pa je ličenje s takšnim produktom precej bolj preprosto, kot se morda zdi. Potrebno pa je seveda vedeti nekaj nadvse učinkovitih trikov.

Črto nad očmi si naredite s pomočjo trikov, ki vam jih izdajajo profesionalci ličenja

Verjetno ste se kdaj udeležili kakšnega tečaja za ličenje, če ste tudi sami ljubitelj tega področja ter ličila in druge kozmetične izdelke nanašate na obraz ter na ostale dele telesa. V tem primeru ste prišli do kar nekaj zelo koristnih spoznanj oziroma informacij. Ugotovili ste, da se je ličiti precej bolj preprosto, če veste nekaj uporabnih trikov.

Tečaji ličenja so vam na voljo tudi preko spleta. Nekateri so tudi povsem brezplačni. Voditelji pa vam razkrivajo številne trike; tudi to, kako na sila preprost način uporabiti eyeliner, da dobite želen rezultat.