Animacijski program in praznovanje rojstnega dne

Animacijski program in praznovanje rojstnega dne

Ko se bliža rojstni dan vašega otroka, vsi začnemo premišljevati, kakšno praznovanje bo imel. Naš sin je vsako leto praznoval doma in tako sva z možem naredila animacijo, da so se otroci zabavali. Ko pa je bil sin malo večji, midva nisva imela idej, kako naj otroke animirava. Ko sem se pogovarjala s prijateljico, mi je povedala, kako so organizirani animacijski programi na domu in da nas si pogledam. 

Takoj ko sem lahko, sem si pogledala na spletu stran, kjer so bili predstavljeni animacijski programi za praznovanje rojstnih dni na domu. Odločitev je padla Takoj sem poklicala in se vse dogovorila. 

Odločila sem se, da sinu za animacijski program ne povem in da bo to presenečenje za rojstni dan. Tako smo začeli praznovati in popoldan se je začel animacijski program. Moj sin je bil navdušen, ravno tako vsi otroci, ki so prišli na njegovo praznovanje. 

To je bil res lep dan. Starši imamo preveč dela, da pripravimo jedi, tako nam animacijski programi drugih še kako prav pridejo. Imeli smo zabavo 5 ur. Otroci so na koncu popadali v postelje. To je bil noro zabaven rojstni dan in prepričana sem, da bomo tako še praznovali, ker je bilo izredno lepo. 

Najlepše pa je, ko vidiš navdušenje in srečo svojih otrok, kako zelo uživajo in se imajo lepo. Saj to je bistvo praznovanja. Takšna praznovanja na domu so res lepa in animacijski programi so prav zabavni. Tudi starši lahko sodelujejo in se imajo prav lepo. Naj bodo vaši rojstni dnevi vedno polni novih dogodivščin.