Odmaševanje wcja v neprimernem času, ko je čas korona krize

Odmaševanje wcja v neprimernem času, ko je čas korona krize

Po navadi se nam ravno kaj zgodi takšnega takrat, ko ne vemo kako bomo lahko situacijo rešili. Pri nas sem opazila, da v wcju voda ne odteka prav. Takoj sem povedala možu in rekla, naj nekoga najde, da nam naredi odmaševanje wcja, ker drugače se nam lahko zgodi, da se nam bo wc popolnoma zabasal, to pa bi bila katastrofa. Ker moj mož ni bil domačin, res ni vedel na koga naj se obrne in je nekoga našel šele čez dva dni.

Jaz sem takrat bila zelo pozorna na wc, da ne bi voda ostala v školjki, ko gredo na wc otroci. Videla sem, da bi bilo potrebno odmaševanje wcja čimprej in nisem vedela, kaj za vraga moj mož tako dolgo čaka, da me ne pokliče, kdaj pridejo mojstri za odmaševanje wcja, samo ta klic sem še čakala. Končno me je mož poklical in povedal, da možakar pride za vikend, ker prej nima časa. Nekako sem sprejela, da bomo mogli počakati na vikend in upala, da do vikenda ne bo še kaj dodatno narobe. V petek pa me kliče mož in mi pove, da ga je klical mojster in da je v izolaciji, ker je bil v stiku z okuženo osebo zaradi korone. Seveda je prav, da je poklical, da ne more narediti za vikend odmaševanje wcja, prav lepo od njega, ker lahko bi prišel in bil tiho in bi tako lahko zboleli tudi mi.

Edino kar je bil velik problem je bilo to, da mi pa smo potrebovali nujno odmaševanje wcja in tako smo iskali dalje, še naprej pa nas je bilo strah, prav zaradi korone, ker je bilo kar veliko ljudi bolnih in nikoli ne več, če nas odmaševanje wcja ne bo stalo to, da bomo kasneje vsi dobili korono. Ker res nekateri ne vedo, da imajo virus.