Naj bodo vaše pajkice udobne in naj naredijo lepo postavo

Naj bodo vaše pajkice udobne in naj naredijo lepo postavo

Trgovine danes so polne pajkic, takšnih ali drugačnih. Lahko jih kupiš čisto poceni ali pa zanje plačaš kar nekaj evrov. Moramo priznati, da so lahko pajkice zelo varljive, ker v njih ne čutiš, kako se ti po tihem nabirajo kilogrami. Jaz sem bila navajena nositi pajkice, potem pa sem se odločila, da bi raje nosila hlače iz jeansa, ker bom tako točno vedela, kako je z mojimi kilogrami.

Kasneje si kar nekaj časa nisem in nisem mogla kupiti dobrih hlač, vse hlače so nervirale in nisem se dobro počutila. Tako sem šla nazaj na pajkice, vendar sem se odločila, da grem v t trgovino, za katero vem, da imajo pajkice v katerih se dobro počutim, ki objamejo okoli pasa in so kvalitetne.

Kaj je zame pomembno pri pajkicah:

  • Da je material kvaliteten,
  • Da so udobne,
  • Dovolj visoke v pasu in ne lezejo dol,
  • Da ne stiskajo preveč,
  • Da se ne sperejo.

Ne prenesem tistih, ko ti neprestano lezejo dol, takrat postanem nervozna, ker me to nervira. Sama točno vem, kakšne pajkice so mi všeč, vendar v naših krajih te trgovine ni, ker je samo v Ljubljani. Tako sem se odločila, da grem v Ljubljano, prav v to trgovino in si tam izberem svoje pajkice, ki jih bom nosila z veseljem. Ko sem vstopila v to trgovino, sem že vedela, da iz nje ne bom šla praznih rok. Tako sem si kupila 4 pajkice in 8 majic. Res imam rada to trgovino in sedaj sem si obljubila, da ne bom več hodila nikamor po pajkice, ampak samo sem. Doma imam kar nekaj pajkic in jih ne nosim. Če bi vedno kupovala tukaj, bi tako manj zapravila, ker imajo dobro kvaliteto in ugodne pajkice, ki jih drugje ne dobiš. 

Stil, ki se je nosil in se še bo nosil, so ravno pajkice, ki še ne bodo tako hitro šle iz mode.