Fiat je zelo dober avto za ženske

Fiat je zelo dober avto za ženske

Večina ljudi, ko naredijo izpit za avto se tega seveda zelo veselijo in komaj čakajo, da bodo začeli voziti. Pri meni ni bilo ravno tako. Sama načeloma nisem delala izpita pri 18. letih ampak malo kasneje, saj nikoli nisem imela potrebe po izpitu. Res nisem rabila avta, saj sem imela vlak in pa mestni avtobusni prevoz. Na koncu me je že cela družina prepričala v to, da grem narediti izpit za avto in sama sem se ga res zelo težko lotila. Izpit sem načeloma naredila zelo hitro, potem pa po opravljenem izpitu nisem imela avta in niti želje po vožnji.

Oče je rekel, da moram voziti, drugače bom vse pozabila. Rekla sem mu , da enostavno nimam denarja za novi avto njegovega pa mi tako ali drugače nikoli ne da za voziti.

Fiat je zelo dober avto za ženske

Oče se je razjezil in mi sam kupil avto, ki je bil zelo poceni, saj je bil rabljen. Zrihtal mi je čisto vse. Registracijo, vinjeto in vse ostalo. Kopul mi je avto Fiat. Ta avto mi je bil res zelo všeč saj je bil majhen in imela sem občutek kot da ga bom lahko obvladovala. Fiat se mi je zdel res tak ženski avto in bila sem presenečena, da je oče izbral ravno tega.

Nisem morala verjeti, ampak res sem se veselila same vožnje s Fiat avtom. Vožnja je bila res mirna in lepa. Prvič v življenju sem uživala v vožnji z avtomobilom. Bila sem tudi sama in me nihče ni opazoval. To me je še dodatno sprostilo in bila sem kar naenkrat navdušena.

Fiat priporočam vsem, ki potrebujejo malo manjši avto in ne marajo sploh toliko voziti. Jaz sem s pomočjo Fiat avta vzljubila vožnjo in res ne moram verjeti, da to govorim. Res mi je spremenil celoten občutek za vožnjo in ta avto mi je res zelo všeč.